Până şi Băsescu recunoaşte: Cioloş… zero!

Guvernul „tehnocratului” Cioloş a pierdut competiţia în ce priveşte absorbţia fondurilor europene. Acum vine pe ultima sută de metri cu măsuri de grăbire a absorbţiei, asumându-şi, în mod de-a dreptul ruşinos, intrarea unor fonduri care nu există decât pe hârtie.
Băsescu, însuşi, a recunoscut: „Socoteala este simplă, zero absorbţie fonduri europene, zero proiecte aprobate pe programul de 300 miliarde al lui Juncker, zero proiecte de autostrăzi sau căi ferate modernizate, zero proiecte de regularizări de râuri pentru a diminua riscul de inundaţii, zero programe de refacere a sistemului de irigaţii, zero programe masive de reîmpădurire şi multe alte zerouri în zone ale economiei care sunt esenţiale pentru reducerea decalajelor de dezvoltare dintre România şi ţările avansate ale Europei. Altfel spus, totul pentru consum, totul pentru voturi, totul pentru victorie… în alegeri!”
Am trăit să o vedem şi pe asta! Un preşedinte care a ruinat aproape ţara, arătând cu degetul un Guvern Zero, care vrea să transforme România într-o colonie a Uniunii Europene, într-o feudă a firmelor transnaţionale, şi care execută orbeşte ordinele politrucilor de la Bruxelles! (Dorin Avram)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s