CAMPANIE MURDARA ACL / Articol Mesagerul Hunedorean

 

Campanie murdară, dusă de ACL în judeţ

05 emil risteiuMihai Fifor -natalia intotero  Sorina Popa

Social-democraţii hunedoreni acuză formaţiunile politice contracandidate că duc o campanie murdară în judeţ. „Regret modul în care unii dintre contracandidaţii noştri ştiu să se implice în campania electorală. Am fost informaţi că pe drumul naţional care merge spre judeţul Timiş, au fost tăiate toate bannerele. Curios, au fost lipite foarte multe afişe cu Klaus Iohannis. Sunt gesturi disperate. Este regretabil că se ajunge la asemenea gesturi, pentru a dori să câştige această campanie electorală. Dar, românii s-au deşteptat şi sunt sătui de atacuri murdare“, a declarat deputatul Natalia Intotero.

Apel la o campanie civilizată
Prezent, vineri, la Deva, senatorul Mihai Fifor, directorul campaniei electorale a PSD în zona de vest a ţării, a spus că în comuna Şoimuş au fost distribuite, în cursul nopţii de joi spre vineri, scrisori în care candidatul PSD era denigrat.
„La Şoimuş, azi noapte, n-au mai ştiut ce să facă domnii contracandidaţi, decât să lanseze atacuri murdare, să arunce în fiecare gospodărie câte o scrisorică de denigrare a candidatului nostru. Este stilul clasic al PNL şi PDL. Dar suntem obişnuiţi cu aşa ceva. Însă, chiar dacă ne apropiem de finele acestei campanii electorale, insistăm pe o campanie civilizată şi nu pe una murdară. Cei care conduc aceste acţiuni murdare ar trebui să se aplece asupra problemelor cetăţenilor“, a afirmat senatorul Fifor. PSD Hunedoara va sesiza Biroul Electoral Judeţean şi Poliţia despre incidentele semnalate în campania electorală.

Banii judeţului trebuie împărţiţi corect
Senatorul Mihai Fifor l-a acuzat pe preşedintele CJ Hunedoara că împarte banii hunedorenilor după bunul său plac şi în special la primarii din PNL. „Din fondul de rezervă al judeţului Hunedoara, din 14 localităţi care au primit bani, una este condusă de un social-democrat, restul de PNL şi PDL. Din cote defalcate, tot aşa, doar unui primar PSD i s-au dat bani. Nu sunt banii unui om, ci ai tuturor hunedorenilor, aşa că sumele trebuie împărţite corect”, a adăugat senatorul PSD.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s